Översätt slovenska till svenska

Översättning slovenska till svenska online

Gratis översättning för slovenska-svenska som översätter ord, fraser och meningar. Om du vill översätta från slovenska till svenska anger du texten i det …

En onlineöversättning för slovenska-svenska som översätter enskilda ord, meningar och korta texter.

Svenska – Slovenska översättning – TRANSLATOR.EU

Svenska – Slovenska översättning | TRANSLATOR.EU

Slovenska språket är syd-slaviska, som talas i Slovenien och angränsande områden i utlandet Det första … svenska. Översätt till. slovenska. language swap.

Slovenska språket är syd-slaviska, som talas i Slovenien och angränsande områden i utlandet Det första dokumentet är från 10-talet, var det slovenska

Översättning slovenska svenska gratis – All translation

Översättning slovenska svenska gratis

Vår online översättningstjänst från slovenska till svenska kommer att hjälpa dig att översätta meningar och kortare texter.

Google Översätt

Med Googles kostnadsfria tjänst kan du översätta ord, fraser och webbsidor från engelska till fler än 100 andra språk direkt.

Översätt – Google Translate

Med Googles kostnadsfria tjänst kan du översätta ord, fraser och webbsidor från engelska till fler än 100 andra språk direkt.

Vad är översättningen av “slovenska” i Engelska? – Bab.la

Engelsk översättning av ‘slovenska’ – svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online.

Översätt slovenska till svenska – LinguaVox

Översättning till slovenska | Översättning från slovenska | svenska-slovenska | LinguaVox

LinguaVox tar hand om er översättning från svenska till slovenska utan problem, tack vare vårt globala team med högkvalificerade specialister.

De flesta av våra översättare och på andra platser är specialiserade på juridiska, bolagsrelaterade, medicinska eller tekniska översättningar, till exempel översättning på slovenska, som låter så naturliga på slovenska att det inte går att höra att de ursprungligen varit på svenska.

Översätt från till Slovenska med DeepL

DeepL Translate: Världens mest exakta översättare

lettiska,; litauiska,; nederländska,; polska,; portugisiska,; rumänska,; ryska,; slovakiska,; slovenska,; svenska,; tjeckiska, …

Översätt texter och hela dokumentfiler omedelbart. Korrekta översättningar för enskilda och grupper. Miljontals människor översätter med DeepL varje dag.

Slovensk översättning – Baltic Media®

Översätt från svenska till slovenska | Slovensk översättning | ISO-certifierad översättningsbyrå Baltic Media. Professionella och auktoriserade slovenska …

Keywords: översätt slovenska till svenska